Sohbete Giriş Yap

20 Haziran 2013 Perşembe

İnternetten Arkadaş Bulma: Imeetzu

imeetzu chat,
Imeetzu.com 
      Özel bir arama motoruna sahip olan Imeetzu, yeni tasarlanmış sohbet sitelerinden birisidir. Site görüntülü ve sesli sohbet siteleri kategorisinde bulunmaktadır.

Siteye giriş yaptıktan sonra sizi birçok yeni yüz karşılayacaktır. Çünkü kendi profilini oluşturmuş kişilerin resimleri, bu platform içerisinde yayınlanmaktadır. Yukarı kısımda yer alan “People Search” sekmesinden ayarlamaları yaparak kişi aratmanız mümkündür.

Burada yer alan seçenekler; yaş aralığı, ülkesi, cinsiyeti, resmi ve online olma süresidir. Buradan gerekli ayarlamaları yaparak kişiler içerisinde araştırma
yapabilirsiniz.

Imeetzu Görüntülü Sohbet Özellikleri
         Imeetzu sohbetin birçok özelliği bulunmaktadır. Burada dilerseniz yazışarak sohbet edebilir, dilerseniz görüntülü olarak sohbet edebilirsiniz. İsterseniz genel salonlara giriş yaparak grup şeklindeki sohbetlere katılmanız mümkündür.

Anlık olarak bin civarı ziyaretçi sitede bulunmaktadır. Günlük olarak sitenin ziyaretçi sayısı, yüz bini bulabilmektedir. Sohbet etmek için site arıyorsanız Imeetzu.com adresine giriş yaparak bir deneme yapabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra yukarıda yer alan sekmeler içerisinden, sohbet edeceğiniz türü seçmeniz gereklidir.

Bu seçimi yaptıktan sonra kullanıcı adınızı yazınız. Kullanıcı adı geçici alacağınız isimdir. Sisteme kayıt olmanıza gerek yoktur çünkü bu bağlanma şekli misafir olarak bağlanmadır. Eğer sizlerde kayıt olarak resimlerinizi ve kişisel bilgilerinizi yazmak istiyorsanız kayıt olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder