Sohbete Giriş Yap

28 Aralık 2013 Cumartesi

Fear Factor Başvuru Formu

 2014 Güncel Yarışması
Fear Factor kaydolFear Factor, WipeOut tarzı yarışmalardan biri… Wipe out gibi tehlikeli oyunların oynandığı bu yarışmada haftalık değilde sezonluk yarışmacılar bulunuyor. Bu da programın izlenilirliğini arttırdı. Programda bir bayan bir erkek olarak iki çift yarışıyor ve bu çiftler belirli aşamaları geçmek zorundalar. Bu aşamaları geçemeyenler bir hafta sonunda yarışmadan eleniyorlar.

Farklı Oyunlarıyla Eğlenceli Zamanlar
Asuman Krause’nin sunduğu bu program aynı zamanda oldukça heyecan verici oyunları da içeriyor. Oyunlar günden güne farklılık gösteriyor. Ancak şunu söyleyebiliriz ki oyunlarının tümünün gerektirdiği iyi bir kondisyon ve dayanaklılık. Aski taktirde herkese hitap eden bir yarışma olduğunu söyleyemiyeceğiz.

Fear Factor 2014Eğer siz de bu programdaki yarışmaların ağırlığına dayanabileceğinize inanıyorsanız programa başvuru yapabilirsiniz. Başvuru formu internette mevcut ve yazımızın sonunda sizlere başvuru linkini vereceğiz.

Fear Factor Başvuru Hakkında!
Fear Factor şu an sezon sonuna geldiğinden dolayı bu program için başvuru bulunumuyor, aynı zamanda sezon ortasında da başvuru yapamıyorsunuz. Bu yüzden bu sezon bittikten sonra başvuru sitesini takip altına almalısınız.

Fear Factor reimleri
Fear Factor bu sezonu Perşembe günü bitirecek ve sezon finalini tamamlayacak. Perşembe gününden sonra Fear Factor’un resmi sitesinde başvuru formu yayınlanacak. Ancak bu konuda geç kalmanızı önermeyiz. Bu yarışmaya katılmak için kendinizi diğer insanlardan ayıran özelliklerinizden başvuru formunda sıkça anlatın. Bu sizleri yarışmaya sokacakların dikkatini çekecektir.

Program tarafından başvurulduğunuza dair bir telefon alırsanız, programa katılma gününe kadar kondisyon çalışmanızı öneririz. Bu programdaki yarışmalar genellikle kondisyon ve korkuyu bastırma üzerine. İyi şanslar dileriz.

Fear Factor başvuru forumu:
http://www.wipeoutturkey.com/wipeout1/fearfactorextreme.asp

0 yorum:

Yorum Gönder