Sohbete Giriş Yap

14 Haziran 2013 Cuma

Chatroulette Sahte Kamera Kullanma

sahte cam kullanma
Fake Webcam Kullanımı
      İnternet dünyası için geliştirilmiş olan bazı programlar internette farklı işlemler için kullanılmaktadır. Örneğin bir arkadaşınızı kafaya almak istiyorsunuz. Farklı bir kullanıcı ile onunla iletişime geçmek istiyorsanız. Bu konuda geliştirilmiş olan bazı programlar bulunmaktadır.

Bunlardan biri de fake webcam programıdır. Bu program ile İstediğiniz videoyu karşıdaki kişiye izletebilirsiniz. Bu program sadece chatroulette sitesi için değil aklınıza gelebilecek bütün kameralı chat sitesi programlarına entegre
edilebilmektedir.

Webcam Kullanmak Gerekir mi?
     Bu konuda en fazla merak edilen konu ise bu programı kullanmak için webcam’a gerek var mıdır? Hayır gerek yoktur. Webcam olmadan da fake webcam kullanılabilmektedir.

Bu program genel manada arkadaşa şaka yapmak için kullanılmaktadır. Çok iyi sonuç verdiği söylenebilir. Çünkü çok gerçekçi videolar canlı görüntüden farksızdır. İnternetten bir çok sitede bulunan download linki ile programı bilgisayara indirdikten sonra kurun ve masa üstünde bulunan simgesine tıklayarak programı aktif hale getirin.

Program açıldıktan sonra sol üst köşede + işareti bulunmaktadır. Ona tıklayarak istediğiniz videoyu seçin ve işleme başlayın artık sizin videonuz webcam olmuş durumda.

0 yorum:

Yorum Gönder