Sohbete Giriş Yap

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Zygocam Chat

zygocam chat
Zygocam.com
Yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz bir chat sitesi zygocam. Özel arkadaşlıklar kurmak, sohbet etmek ve görüntülü chat yapmak isteyenler için oldukça kullanışlı bir site.

Siteye giriş yaptığınızda karşınıza çıkan sayfa chat yapabilmeniz için gerekli yönlendirmelerde bulunacaktır. Öncelikle isteğinize bağlı olarak siteye üye olabilir yada misafir olarak giriş yapabilirsiniz.

Tercihinizi belirttikten sonra sohbete başlamanız için sayfanın sağ kısmında yer alan butonlara tıklayarak istediğiniz sayfalara ulaşabiliyorsunuz. Görüntülü chat yapma, chatroulette seçeneği, kameralı sohbete başlayabilmeniz için ilk adım
oluyor.

Rastgele Kameralı Sohbet
       Kameralı sohbet karşınıza çıkacak herhangi biriyle sohbet etme imkanı sunuyor. Aynı zamanda karşınıza çıkan profilden memnun kalmadığınız durumda da sohbet ettiğiniz kişiyi değiştirme şansınız var. Sitede bulunan online kişi sayısı yükseldikçe, tercih seçeneğiniz de genişliyor.

Chatroulette Tarzı Chat
         İsterseniz sadece chat yapabilir, isterseniz görüntülü chat yapmak için chatroulette seçeneğini kullanabilirsiniz. Siteye üye olabilmek için ayrıca bir işlem yapmanız gerekmiyor. Ancak üyelik almanız sitede şansınızı artırır nitelikte. Aldığınız üyelikle giriş yapmak, sitede daha rahat chat yapabilmenize imkan sunacaktır.

Ücretsiz Bedava Chatrulet Tarzı Sohbet
        Siteye üyelik almak ücretsizdir. Bir üyelik alıp sohbete başlayabilmeniz için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Sitenin istediği sınırlı sayıda bilgileri doldurmanız yeterli.

Güvenliğinizi tehlikeye atacak kişisel bilgilere erişmeyi hedefleyen bir durum da söz konusu değil. Adres veya telefon bilgileri gibi şahsi bilgilerinizi vermeniz istenmiyor. Siteye kolayca giriş yapabilir, dilerseniz üyelik alarak bu ortamı daha tanıdık hale getirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder