Sohbete Giriş Yap

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Chatrulet Sahte Kamera - Manycam Programı

sahte kamera kullanma
Chat Rulet Sahte Webcam Kullanma
         Chat Rulet’te sahte webcam kullanmak istiyorsanız bunun çeşitli yolları bulunmaktadır. Biz size bu yazımızda Manycam’in nasıl chat rulette kullanılacağını anlatacağız.

Eğer çeşitli sorularınız varsa bu konuda yine bize iletebilirsiniz. Chat Rulet’te partnerlerinizin kameranız olamamasından dolayı sizinle konuşmadan sohbet penceresini kapatmasından bıktıysanız, Manycam sizlere yardım edecek en önemli unsurlardan biri olacak.

Manycam Kullanımı -Adımlar ve Yöntemler
        Öncelikle Chat rulete girmeden önce karşıdaki insanları şok edecek, korkutacak, veya kameranız yerine koyabileceğiniz bir video görüntüsü veya fotoğraf koyacağız.
Kullanacağınız dosyayı ayarladıktan sonra Manycam’i sitesinden indiriyoruz ve bilgisayarımıza kuruyoruz.

İndirmek için manycam.com sitesini deneyebilirsiniz.

Kurduktan sonra programı çalıştırıyoruz ve programın kendi logosunun gözüktüğü sekmeye tıklayıp, logoyu kaldırıyoruz. Çünkü fake bir webcam programıyla chat sitelerinde dolaşmanızı kimse hoş görmeyecektir.

Sources bölümünde isterseniz masa üstünüzü isterseniz başka bir görüntüyü ekleyebilirsiniz. Bu bir video veya resim olabilir. Görüntümüzü de ekleyerek chat rulete giriyoruz ve kendi kamera görüntümüzün üstüne gelerek manycam sekmesini seçip, manycamden görüntü vermeye başlıyoruz.

Sahte Webcam Programlarında Banlanma Riski!
       Tüm yapacaklarınız bu kadar. Bu sayede yeni insanlarla tanışabilir, insanları korkutarak komik ruh hallerini de görebilirsiniz. Ancak telif hakkı olan içerikler chat rulet’ten banlanmanıza ve aynı bilgisayardan chat rulete girememenize bile neden olabilir.

O yüzden dikkatli olmanızı ve bunu daha çok kendi resminizi yayınlamak veya komik bir gösteride kullanmak için uygulamanızı öneririz. Aksi taktirde istenmeyen neticeler elde edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder