Sohbete Giriş Yap

29 Temmuz 2013 Pazartesi

Bedava Kameralı Oda Açma Siteleri

yeechat
Kameralı Chat Yapma Avantajları
      Kameralı chat yapmak artık bildiğiniz gibi yalnızca chat yapmanın bir üst versiyonu. Özellikle yeni sohbete katılanlar bu tür chat yapmayı tercih ediyor.  Yalnızca chat yapabileceğiniz platformlar da mevcut olmasına rağmen siteler daha çok her iki özelliği de barındırmaya çalışıyorlar.

Kameralı chat artık kişilerin aradığı sohbeti ve ortamı bulabilmeleri için daha kullanışlı ve ulaşılabilir duruyor. Karşınızdaki kişinin cinsiyetinden veya fiziksel özelliklerinden emin olmak chat yapmayı kolaylaştıran ve güven veren bir
sistem.

Yeechat ile Kameralı Sohbet Odası Kurma
      Kameralı chat sitelerinde herkesin bir arada olduğu odalar veya kanallar mevcut olduğu gibi özel konuşmalar yapabileceğiniz kendinize özel artı sayfalar da açabiliyorsunuz.

Bu sitelere birkaç örnek vermek gerekirse Türkiye için ideal kullanımı olan odalara sahip yeechat’dan bahsederek başlayabiliriz. Yeechat sohbet ederken aynı zamanda müzik dinleyebileceğiniz samimi bir ortam sunuyor.  Chat yapmak ve yabancılarla konuşmak, arkadaşlıklar kurmak için ideal bir ortam.

Xat Chat Odaları  -Bedava Sohbet Odası Kur
       Xat giriş sayfasının farklı dizaynıyla olduğu kadar içeriğinde uzun süre chat yapabileceğiniz rahat bir ortama da sahip bir site. Özel konuşmalarınızın yanı sıra sitede online olan diğer kişilerle de görüşmek isteyebileceğiniz aktif bir yapıya sahip.

Speeqe Chat Odaları
     Speeqe de bu sitelere örnek verilebilir. Siteye giriş  yapmanızla beraber kendinize bir oda açmanız gerekiyor ve daha sonra sohbete başlamanız için kendinize ait bir oda açmış oluyorsunuz.

Verdiğimiz bu birkaç örnek rahatça chat yapabileceğiniz aktif kullanıcılara sahip siteler ve özel sayfanızda chat yapma imkanınızın geniş olduğu, ayrıca kişisel bilgilerinizi aktarmadan kolayca chat yapmanızı sağlayabilecek de siteler aynı zamanda.

0 yorum:

Yorum Gönder