Sohbete Giriş Yap

3 Ağustos 2013 Cumartesi

Camzap Chat Kur

camzap chat rooms
Camzap oda açma
          Camzap sohbet edecebileceğiniz ve kameralı chat yapapabileceğiniz önde gelen sitelerden biri. Ancak oda açma özelliğini kullanabilmeniz için yapmanız gereken bazı şeyler var. Bunun için öncelikle siteye giriş yapıyoruz.

Camzap’e giriş yaptıktan sonra yapmanız gereken şey üye olmak. Site oldukça kullanışlı ve anlaşılır olduğundan bir hesap oluştur kısmını görebileceksiniz.Hesabınızı istenilen bilgileri girdikten sonra oluşturmaya başlayabilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken önemli noktalardan biri hesabınız için kullanışlı ve sizi yansıtan bir nick name tercih
etmeniz.

Camzap Üye Olma - Aktivasyon ve Kullanım
       Nick name’inizi seçtikten sonra diğer bir önemli noktaysa sizden başka birinin tahmin etmesi güç olacak bir şifre oluşturmanız. Kaldı ki şifrenizin size özel olması yine sizin yararınıza olacaktır. Bunu dikkate alırsanız hesabınızın güvenliğini de büyük ölçüde sağlamış olursunuz.

Bunların yanı sıra üyeliğiniz ile ilgili istenilen bilgileri girmek haricinde bir ödeme veya kişisel adres veya telefon gibi özel bilgilerinizi paylaşmanız istenmiyor site tarafından.
Üye olduktan snra hesabınız kısa sürede aktive edilecektir.

"My Room" Tıklayarak Camzap Oda Aç
       Daha sonra yapmanız gereken tek şey hesabınıza giriş yapıp ‘’my room’’ yazan butona tıklamak. Butona tıkladığınızda kendi odanızı oluşturmuş olacaksınız. Yeni bir oda oluşturmak için ayrıca bir işleme gerek duymayacaksınız.

İşlemler oldukça basit ve hesap oluşturmak dışında bir uğraş vermeyecek kadar da açık yönlendirmeler ile sağlanıyor. Sohbet edebilmek ve kendi odanızda chat yapmaya devam etmek için tüm yapmanız gereken bu.
Ayrıca Sohbet etmek istediğiniz kişileri kendi odanıza yönlendirmeniz, odanızdaki kişi sayısını artıracaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder