Sohbete Giriş Yap

11 Ağustos 2013 Pazar

Chatrulet Yasak Kaldırma

chatrulet ban açma
ChatRulet Ban Açma
       Chat Rulet’te ban açmak en az Omegle kadar meşakkatli bir iştir. Chat Rulet yöneticileri de kurallar açısından en az Omegle kadar katıdır.

Chat Rulet’te kurallara uymayanlar banlandığı gibi, toplam 3 “report” alan kullanıcı da hemen banlanmaktadır. Hem de üyelik biçimine bakılmadan … Yani Chat Rulet’te parayla aldığınız tokenler, üç kez rapor edilmekle tamamen silinebilirler.

Chatrulet Ban Nasıl Açılır?
       Chat Rulet’te ban açtırmanın yolları Omegle’ninkine benzer bir biçimdedir.
Chat Rulet söylediğimiz gibi kurallar açısından katı bir yer. Buradan
banlandığınız zaman dönüşünüz de zor olacaktır.

Öncelikle banın IP Ban olup olmadığını anlamak için, tarayıcınızdaki çerezleri silin ve modeminizi yeniden başlatın. Eğer hala giriş yapamıyorsanız bilgisayarınız direk olarak banlanmış anlamına geliyor ki bu atlatmanız oldukça zor bir ban olacaktır.

Bunu kaldırmanız için proksi siteleri, tarayıcıdan proksi veya bilgisayardan proksi kullanmanız işe yaramayacaktır. Çünkü bağlantı ip’nizi Amerika’da gösterseniz bile bilgisayar adresiniz her zaman sabit kalır. Bunun için ya başka bir bilgisayar kullanmalısınız ki hali hazırda bilgisayarınız yoksa bu da zaten çok külfetli bir masraf olur, ya da site yönetimine başvurmanız gerekir. Bunun içinde iletişim adreslerine mail veya destek forumlarına başvurabilirsiniz.

IP Değiştirme  - Tarayıcı Değiştirme
        Eğer sabit bir ip’ye sahipseniz ve ip ban almışsanız bu kurtulabileceğiniz bir ban çeşididir. Öncelikle tarayıcınızı tekrar temizleyin ve herhangi bir kaliteli proksi adresine giriş yapın.

Bir diğer yol ise browser üzerinden otomatik olarak proksi değiştiren programlardır. Bunları kullanmak için ufak bir İngilizce bilgisi yeterli olacaktır. Zaten genellikle programın ara yüzünde bağlanmak istediğiniz ülkelerin ipleri de verilir.

0 yorum:

Yorum Gönder