Sohbete Giriş Yap

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Camzap Ban Açma - Yasak Kaldırma

camzap ban açma
Camzap Ban Yeme , Yasaklanma
           Bildiğiniz üzere bazı chat siteleri kullanıcılarını yaptıkları en ufak hatalarda bile banlayabilmekte ve bazen de site IP’lerini Türkiye’ye kapatabilmektedir. Bu Türk kullanıcıları en çok rahatsız eden unsurlardan biri… Çünkü Camzap gibi kaliteli chat sitelerinin piyasada azlığı bizleri de bu siteleri kullanmaya itiyor.

Bu yazımızda banlanmaya veya IP’nin Türkiye’ye kapanmasına karşı alacağınız önlemleri ve banlandıktan sonra yapılması gerekenleri sizlere anlatacağız.

Camzap Kuralları ve Öneriler
           Camzap kuralları konusunda oldukça tutucu ve katı bir site. Site yönetimi gönderilen raporları anında inceliyor ve kullanıcılara yaptıkları kural ihlallerine karşılık olarak cezalar veriyorlar. Camzap’ta banlanmaktan nasıl uzak durulur sizlere onu anlatalım öncelikle.

Camzap’ta banlanmamak istiyorsanız 18 yaşının üstünde olmalısınız, kamerada yaşınızın ufak olduğu anlaşılırsa banlanırsınız. Yaşı ufak olanlar Omegle’nin servislerini seçebilirler. Kullanıcılara küfretmemeli ve kamera karşısında soyunmamalısınız, 3rd party dediğimiz fake kameralarla hak ihlalinde bulunmamalısınız. Bunları yapmadığınız taktirde Camzap’ten banlanmazsınız.

Camzap Ban Açma
        Banlandığınız taktirde izlemeniz gereken yollardan bahsetmek gerekirse ilk önce site yönetimiyle diyalog kurmak olacaktır. Camzap’a girin ve ana sayfanın en aşağıdaki footer kısmına bakın. “Feedback” diye bir link göreceksiniz. Ona basın ve “Submit a Request” butonuna tıklayın. Sırasıyla e-mail adresinizi, konuyu ve konu hakkındaki mesajınızı yönetime iletin.

 Bundan bir cevap alamazsanız, ilk önce tarayıcınızdaki çerezleri silin ve tarayıcınızı tamamen kapatarak internet bağlantınızı yeniden başlatın. Bu IP değiştirmenize yardımcı olacaktır.

Eğer bağlantınızı bir şekilde değiştiremiyorsanız bunun için yine öncelikle tarayıcınızın geçmişini ve çerezlerini silmeniz gerekiyor. Bu işlemden sonra ise web tarayıcınızın özellikler kısmından proxy ayarlarını internetten edinebileceğiniz yeni bir proxy ile değiştirin.

0 yorum:

Yorum Gönder