Sohbete Giriş Yap

7 Eylül 2013 Cumartesi

Omegle’ye Benzer Siteler

omegle gibi siteler
Omegle Gibi Kameralı Chat Siteleri
        Omegle’nin meşhur olmasıyla piyasada ona benzer bir sürü site çıktı. Bunlardan bazıları ise oldukça popüler oldu. İşte bunlardan bazılarını sizlere tanıtacağız. Umarız ki bu siteler Omegle’ye sizin için bir alternatif oluşturabilirler.

Popüler Omegle Türü Siteler
         Omegle gibi rastgele kameralı sohbetin yanı sıra karşılıklı cam açma ve rastgele görüşme hizmeti sunan popüler sitelerin listesi ve özellikleri altta kısaca verildi. Bu yazıda popüler sitelerden:

Tohla
Youromegle
Chatroulette
Camzap
Chatrandom
Imeetzu

sitelerinden bahsedilmiştir.

Tohla
Tohla Omegle’ye benzer sitelerden biri. Daha çok Hindistan kökenli olan sitede hemen hemen her yerden partner bulmanız mümkün. Sitenin video chat, text chat gibi alternatifleri olduğu gibi aynı zamanda alternatif eğlence unsurları da bulunuyor. Siteye fotoğraflarınızı ekleyebilir ve diğer Tohla kullanıcılarının resminizi oylatabilirsiniz, siz de başkalarının fotoğraflarını oylayabilirsiniz.

Your Omegle
Your Omegle ile çeşitli ülkelere özel hazırlanmış Omegle sitelerinde konuşabilirsiniz. Ancak siteyi kullanmanız için en az 18 yaşında olmanız gerekiyor. İngiltere, America, Arabistan, Rusya, Fransa, İspanya, Brezilya gibi ülkeler için hazırlanmış Omegle'ler mevcut.  Tabi bundan daha fazlası da var.

Chatroulette
Yapısal olarak Omegle’ye hiç benzemeyen ancak anlayış olarak birebir Omegle’nin benzeri olan ve en az Omegle kadar da tutulan sitelerden biri. Eğer Omegle gibi bir çok partner ile buluşmak istiyorsanız, Chatroulette’yi tercih etmenizi öneririz. Chatroulette özelliklerini tamamen ücretsiz kullandırmasa da bize göre Omegle’ye en iyi alternatif olabilecek site.

Camzap
Eğer yabancılarla konuşmak istiyorsanız Camzap bir başka Omegle benzeri site. Bu sitede birçok online kadın ve erkek bulunduğu gibi üyelik almanız halinde çeşitli özellikler de sizi bekliyor olacak. Camzap’ta alabileceğiniz bir üyelikle, kendinize bir chat odası açabilir hatta arkadaşlarınızı bu chat odasına davet bile edebilirsiniz. Diğerlerinin de sohbet odalarına girebilir ve bu odalarda yeni ilişkilere yelken açabilirsiniz.

Chat Random
Chat Random Omegle benzeri bir başka site. Size bazı değişik özellikler sunsa da bu özelliklerin çoğu para karşılığında. Eğer parasız ve ücretsiz bir muhabbet istiyorsanız,  Chat Random’un chat rulet sistemini tercih etmenizi öneririz. Chat Random oldukça kaliteli bir site ancak kullanmanız için 18 yaşında veya üstünde olmanız gerekiyor. Aksi taktirde kullanmanızı pek de önermeyiz.

Imeetzu
Sosyal bir ağa sahip olan chat sitesi. Yüzlerce kızı ve erkeği aynı birçok saat diliminde online bulabilirsiniz. Eğer güzel bir partnere sahip olmak isterseniz bu siteden de faydalanabilirsiniz. Sitenin birçok değişik chat tarzı bulunuyor. Sitede Chatroulette seçeneklerinden başka multi chat, voice chat seçenekleri de var. Bunları üyeliksiz kullanabilirsiniz. Ancak sosyal ağa girebilmeniz için üye olmanız gerekecektir. Bu sosyal ağın içerisinde de toplu bir chat odası bulunmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder