Sohbete Giriş Yap

12 Eylül 2013 Perşembe

Manroulette; Erkek Erkeğe Kameralı Sohbet

Erkek Erkeğe Camda Chat
      Manroulette tamamen gaylere ait bir chat sitesi ve burada bir çok gay kullanıcı bulunuyor. Oratalama kullanıcı yaklaşık 300-400 arasında olan bu sitede üye sayısı gece saatlerinde daha çok azalıyor.

Eğer siz de gay bir partner istiyorsanız bu siteyi kullanmanızı öneririz. Siteyi kullanabilmeniz için 18 yaşında olmanız veya daha yaşlı olabilmeniz şart.

Sadece Erkek Arayan Erkeklere Özgü!
       Site sadece gayler için olunca çok da fazla bir özelliği bulunmuyor. Ancak sitenin en belirgin özelliği sitenin oldukça hızlı olması ve kamera görüntülerinin temiz ve kaliteli olması.
Siteye girdikten sonra hemen chat paneliyle karşılaşıyorsunuz.

Manroulette Sohbet Girişi ve Global Chat
       Chat panelindeki start butonuyla chat e başlayabilirsiniz. Next ile partnerinizi değiştirebilir, stop ile de tamamen chat serverından ayrılabilirsiniz. Report tuşu ise partnerinizin hak ihlali yapması veya kurallara uymaması durumunda kullanabileceğiniz bir buton. İsterseniz bu butonların yanındaki Cam required sekmesine tıklayıp partnelerinizin sadece kamera görüntüsü olanlardan olmasını sağlayabilirsiniz.

Sitedeki kullanıcılar genellikle dünyanın her yerinden. Bu yüzden İngilizce bilmeniz şart. Zaten sitenin de dili İngilizce ve herhangi bir dil seçeneği de bulunmuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder