Sohbete Giriş Yap

23 Eylül 2013 Pazartesi

Chatroulette Giriş - DNS ve Proxy

chatroulette giriş
Chatroulette’den banlanıp da geri dönmek oldukça zor olan işlerden biri şüphesiz. Sizlere bu yazımızda banlanmanız halinde veya internetinizin chat sitelerine karşı kısıtlanması Chatroulette’ye nasıl giriş yapabileceğinizi anlatacağız. 

Bu işlem sırasından eğer banlandıysanız öncelikle site yönetiminden banınızı kaldırmasını istemeyi unutmayın. Aksi taktirde devamlı proksi veya dns ayarlarıyla giriş yapmak zorunda kalacaksınız. Size hem işinize yarayabilecek birkaç proksi sitesi hem de dns ile nasıl giriş yapabileceğinize dair bilgiler vereceğiz.

Chatrulet Yasak Açma - Chatrulet Giriş
       Öncelikle kullandığınız bütün tarayıcılarınızdaki geçmişi silin ve geçmişe dair herhangi bir şey bırakmadığınıza dair emin olun. Bu adımdan sonra yapmanız gereken şey Ağ ve Paylaşım merkezini açmak olacak, burayı bilgisayarınız sağ alt tarafında bulunan bağlantı işaretine bir kez tıklayarak bulabilirsiniz. 
Bilgisayarınız solunda çıkacak olan “Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin yazısına bir kez tıklayın. Daha sonra bağlantınızı sağlayan ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikleri seçin ve Internet Protokolü Sürüm 4’ü açarak DNS ayarlarınızı yapın. DNS ayarları sıklıkla değişebilen şeyler olabiliyor. 

Şu an aktif olan 208.67.222.222 DNS’ini ilk kutuya ve ikinci kutuya 208.67.220.220 adreslerini yazın. Artık siteye giriş yapabilirsiniz. Ancak Chatroulette’den direk olarak bilgisayarınıza bağlı bir ban almışsanız bu yöntem veya buna benzer hiçbir yöntem işe yaramayacaktır. Yapmanız gereken tek şey bilgisayarınızı değiştirmeniz olacak.

Proxy Değiştirerek Chatroulet Giriş
       Proksi adresinizi değiştirip bu sitelere giriş yapabilirsiniz. Bunun içinse yöntem şöyle. Proksi sitelerinden birinden bir adet aktif proksi adresi bulmanız gerekiyor. 

Google Chrome’dan “Google Chrome’u özelleştirin ve kontrol edin” sekmesinden ayarları seçmeniz gerekiyor. Ayarlardan gelişmiş ayarlar sekmesine tıklayın. Proksi ayarlarını değiştirin sekmesinden proksi adresini değiştirin. Eğer proksi çalışmıyorsa farklı bir adres deneyin. Bunun yanı sıra ktunnel veya kproxy gibi adreslerden de giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder