Sohbete Giriş Yap

28 Eylül 2013 Cumartesi

Wipeout Başvuru Formu

Wipeout bu sene 4. yılını da tamamladı. Türkiye’de bir hayli ilgi gören program aynı zamanda birçok kişi tarafından başvurular aldı. Genellikle sportif yönleri ileri olan kimselerin katıldığı bu yarışmada birçok tehlikeli ve maceralı oyun oynanıyor. Ancak bu oyunlar her zaman farklılık gösteriyor.

wipeout başvuru formu
Programa Başvuru ve Katılma
       Değişik ülkelerde oynanan bu oyunlardan kullanıcılar puanlar kazanıyor ve o haftanın içerisinde yarışmada kalıp kalamayacağı belirleniyor. Oldukça aksiyonlu oyunlara sahip olan Wipeout’a katılmak istiyorsanız bir süre beklemeniz gerekiyor. 5. Sezonun başında yarışmacılar alacak programda daha başvurular başlamadı. Başvuruyu çabuk yapabilmek için sizlere vereceğimiz linki takip edebilirsiniz.

Asuman Krause ile Yarışmada Tanışın!
        Eski manken ve müzik sanatçısı Asuman Krause’nin senelerdir sunuculuk yaptığı bu program birçok kimsenin TV başında severek izlediği programların başında geliyor. Bu programa katılmak istiyorsanız Wipeout başvuru formunu doldururken birkaç hususa dikkat etmeniz gerekiyor.

Bilgileri Açıklayıcı ve Net Bilgi ile Doldurma
      Genellikle marjinal insanların kabul edildiği bu yarışmaya katılmak için siz fotoğrafınızı gönderirken en ilginç fotoğrafınızı tercih edin. Bu programa uygun olduğunuz hissini oluşturacaktır. Girdiğiniz bilgilerin doğru olmasına özen gösterin. Aksi taktirde başvurunuz araştıldığında buna rastlanırsa, programa bundan sonraki başvurularınızda da reddedilebilirsiniz. Doldurması zorunlu alanları da mutlaka unutmayın.

Programa Katılma ve Kabul Edilme
      Programa kabul edildiğinize dair bir telefon alırsanız bu birkaç gün içerisinde programa katılacağınızı gösterir. Bu süreç içerisinde kondisyonunuzu daha çok kuvvetlendirmenizi öneririz. Çünkü genellikle Wipeout oyunları kondisyon gerektiren oyunlardır. İyi şanslar dileriz.

Wipeout Başvuru için: TIKLAYINIZ

0 yorum:

Yorum Gönder