Sohbete Giriş Yap

6 Ekim 2013 Pazar

Kazanmak İçin 1 Dakika Başvuru Formu

Kazanmak için bir dakika Kanal D televizyonunda Ertem Şener ve Zuhal Topal’ın sunduğu yarışma programlarından biri. En son 2012 Aralık ayında gösterime giren bu yarışma programı oldukça beğenilen yarışma programlarından biri…

kazanmak için 1 dakika başvuruProgramın başında yarışmacı kendisine sunulan katalogdan bir hediye paketi seçiyor ve bu paketteki ürünleri etap etap kazanmaya çalışıyor. Zor olduğu kadar ilgi çekici bir yarışma olan Kazanmak için 1 dakikanın başvuru formuna KANAL D’nin sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kanal D bir süredir bu yarışmanın başvuru formunu yayınlamıyor. Ancak bu yarışmayı katılmak istiyorsanız ilgili program için KANAL D sitesinde yapılmış alanı takip edebilirsiniz. Çünkü bu tarz yarışma programları zaman zaman tekrar yayına girebiliyor.

Birçok hediyeyi kazanma şansını bu programa katılarak elde edebilirsiniz. Ancak programdaki yarışmalar o kadar da kolay değil. Programdaki oyunlar biraz zorlayıcı olabiliyor ve çeşitli beceriler üzerine oluyor. Bu yüzden genel kültürün bir faydası bu oyunlarda bulunmuyor. Yani biraz şans faktörünün de yanınızda olması lazım. Oyuna başvururken formlarda kişisel bilgileriniz ve hobileriniz soruluyor.

Eğer yarışmaya çağrılırsanız, youtube gibi video sitelerinden daha önce oynanmış oyunlara bakın ve evinizde bunlara benzer oyunlar oynayın. Bu sizin el becerinizi artırmaya yönelik olacaktır ve yarışma için güzel bir ön çalışma olacaktır. Yarışma için başvuru şu an için açık değil ancak olası bir tekrar açılması doğrultusunda şu siteden formu bulabilirsiniz: http://www.kanald.com.tr/kazanmakicin1dakika

0 yorum:

Yorum Gönder