Sohbete Giriş Yap

14 Ekim 2013 Pazartesi

Chatrandom.com

 Chat siteleri içerisinde oldukça kararlı bir şekilde devam eden Chatrandom, son zamanlarda birçok kullanıcının ilgisini çeken ve ziyaret etmesine neden olan sohbet sitelerinden birisidir. Kayıt olma özelliği bulunmayan web sitesi güzel bir şekilde tasarlanarak kullanıcıların hizmetine sunulmuştur. 

Chatrandom chat
Chatrandom sohbet sitesine girer girmez sizi büyük bir “Start” butonu karşılayacaktır. Buradaki anlamı ise sohbeti başlat anlamındadır. Sohbete başlamak için butona basmanız yeterli olacaktır. Sağ üst menüde bulunan dil seçenekleri içerisinde seçim yaparak sohbete giriş yapabileceksiniz. Buradaki dile seçenekleri birçok kişi tarafından seçilir ve sohbete öyle girilir. 
Sizlerin bilmiş olduğu farklı diller varsa, burada kendinize göre seçim yapmakta özgürsünüz. İllaki Türkçe’yi seçeceksiniz diye bir kaide yoktur. Siteyi dilerseniz sosyal medyada paylaşarak arkadaşlarınızı da sohbet sitesine davet edebilirsiniz. Sol taraftaki bulunan kameralar ise sizler için oluşturulmuştur.

 Burada kamera ayarlamalarınızı kolay bir şekilde yapabilecek ve sohbete bu şekilde başlayabileceksiniz. Chatrandom sohbet sitesinde anlık olarak 10 bin civarı ziyaretçi sohbet yapmaktadır. Sohbete katılmak için “Start” butonuna basarak kamerayı açmanız gereklidir. Kameranız açıldıktan sonra otomatik olarak sizleri sohbette yer alan kişilerin arasında yönlendirecektir. Buradan seçim yaparak sohbet etmeye başlayabileceksiniz.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

lorinkurd6666@gmail.com

Unknown dedi ki...

mhamd

Yorum Gönder