Sohbete Giriş Yap

9 Kasım 2013 Cumartesi

İngilizce Kameralı Chat Giriş

Ücretsiz Camda Sohbet: Chatride
Chat ride (Chatride) oldukça kaliteli chat sitelerinden biri ve tamamen İngilizce. Site chat odaları üzerine kurulmuş bir site ve chat odalarını sevmiyorsanız baştan bu siteyi önermiyoruz. Ancak amacınız kendinize uygun bir partner bulmaksa sitede dilediğiniz gibi bir partner bulacaksınız.

ingilizce görüntülü sohbet
 Site şu an chat odalarını ve ana sayfasını Türkiye’ye kapatmış durumda. Eğer buraya girmek istiyorsanız sizlere bir adet girme yöntemi de yazacağız. Sadece yabancıların olduğu bir siteye girmek için ve burada bir partner bulmak için iyi bir ingilizce’ye sahip olmanız gerektiğini unutmayın.

18 Yaş Üstü Görüntülü Chat Odaları
Sitede chat yapabilmek için en az 18 yaşında olmanız gerekiyor. Eğer 18 yaşında değilsiniz Omegle’yi denemeniz sizin için daha faydalı olacaktır.
Site aynı zamanda bir üyelik almanızı da istiyor. Buradan üyelik alarak aynı kullanıcı ismini kullanabilir ve partnerinizle iletişimde devamlı olarak bulunabilirsiniz. Bu tarz özellikleri Omegle veya chatroulette sunmuyor. Bu da sitenin kalitesini bizlere ispatlıyor. Şimdi gelelim siteye nasıl giriş yapılacağına.

Türkiye'den Giriş için Ultrasurf Kullanın!
Eğer Türkiye’den siteye giriş yapmak istiyorsanız başarısız olacaksınız. Bunun için ise sizi Amerika’dan giriyormuş gibi gösteren bir programa ihtiyacınız olacak. Bu programı http://ultrasurf.us/ sitesine girip Ultra Surf adlı programı indirmeniz gerekiyor.

Program Chrome’de de, Mozilla’da da çalışıyor. Programı indirdikten sonra iki kez RAR içerisindeki dosyaya tıklayın. Yapmanız gereken bu kadar. Başka bir ayar yapmanıza gerek kalmayacak. Sitenin ana sayfasına girip yönergelere uyarak bir üyelik alın. Ancak sitede üyelik alırken Amerikalı olduğunuzu belirtin. Üyelik aldıktan sonra sisteme giriş yapın ve chat yapmaya başlayın!

Siteyi Ziyaret Et: http://www.chatride.com

0 yorum:

Yorum Gönder